Lideri pentru Justiţie XII (2021)

Apelul la candidaturi pentru singurul program de leadership dedicat profesioniștilor în drept din România - Lideri pentru Justiție (ediția a 12-a, 2021)

 

Toate detaliile despre program, condiții de eligibilitate și trimiterea candidaturii sunt în anunțul de mai jos și în documentele din anexă.
De mai bine de 11 ani de zile, Lideri pentru Justiție aduce împreună juriști din toate ariile dreptului pentru a lucra împreună la o justiție mai sănătoasă prin modelul de leadership și de etică profesională care ajunge în sistem, proiectele și inițiativele implementate împreună sau mentalitatea sănătoasă de conlucrare între profesii.
Lideri pentru Justiție (ediția a 12-a, 2021) este deschis tinerilor juriști între 22 și 35 de ani aflați în primii 5 ani de carieră profesională (judecători, procurori, grefieri, avocați, consilier juridici, notari publici, mediatori, executori judecătorești, juriști în ONG-uri/companii, asistenți universitari, ofițeri de poliție cu studii în drept, etc.) masteranzilor, precum și studenţilor la drept aflați în ultimul an de studiu.
Programul pune accent pe deprinderea abilităților și dezvoltarea cunoștințelor de leadership, o mai bună înțelegere a profesiilor juridice și a sistemului de justiție dar și pe identificarea și implementarea unor soluții concrete pentru probleme punctuale din mediul tău profesional, sistemul de justiție și societate.
În #LideripentruJustiție vei descoperi oameni deschiși și povești de viață, vei deconstrui problemele justiției și ale societății și vei găsi soluții concrete alături de colegi din alte profesii, vei afla că #PutereaComunității e pentru noi un motto pe care construim zi de zi. Vei avea alături oameni cu valori și motivații similare pentru care binele comun e mai presus de orice. Potențialul tău de leadership va crește, abilitățile tale se vor îmbunătăți vizibil și în plus vei avea la dispoziție uneltele cu care să faci schimbările pe care le visezi.
Pe parcursul anului 2021, vei lua parte la 6 sesiuni de training, o întâlnire anuală și evenimente interne ale comunității de absolvenți, o vizită de studiu în Germania și proiecte de grup alături de colegii din program!
Dacă vrei să te dezvolți personal și profesional și să te implici activ în schimbarea în bine a sistemului de justiție și a societății în ansamblul ei, trimite-ne candidatura ta și alătură-te comunității noastre de 210 de tineri din toate profesiile juridice din România.
Trimite-ne un CV, o scrisoare de motivaţie de o pagină și un eseu de maxim două pagini în care prezinți o schimbare concretă pe care dorești să o aduci profesiei tale, instituției în care activezi sau sistemului de justiţie în ansamblul său.
Așteptăm candidatura ta la adresa office.rspsoe@kas.de până pe 25 octombrie 2020, ora 23:59.
Vor fi selectaţi 20 de tineri juriști cu potenţial de lideri, motivați să pună umărul la schimbări durabile și dornici să rămână parte activă din comunitatea Lideri pentru Justiție!
Detalii despre procesul de selecție, structura și conținutul programului Lideri pentru Justiție 12 sunt disponibile pe pagina MailScanner has detected a possible fraud attempt from "l.facebook.com" claiming to be www.kas.de/leadership și pe platforma www.lideripentrujustitie.ro .
Lideri pentru Justiție este implementat de KAS Rule of Law Programme South East Europe
- Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer.

 

Banner