Comunicat de presă Conferința „Un secol de la înfăptuirea României Mari. 140 de ani de la revenirea Dobrogei în spațiul juridic românesc”, la UOC

 

 

Constanța, 18 octombrie 2018

 

 

Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, în parteneriat cu Academia Română - Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu”, Academia de Științe a Moldovei, Editura „Universul Juridic” și Uniunea Națională a Juriștilor - Publicațiile „Dreptul”, organizează vineri, 19 octombrie 2018, conferința „Un secol de la înfăptuirea României Mari. 140 de ani de la revenirea Dobrogei în spațiul juridic românesc”.

 

Deschiderea conferinței va avea loc la Sala Senatului a UOC, corp A, etaj I, Campus UOC, Aleea Universității nr. 1, începând cu ora 9.30.  Programul conferinței include 14 susțineri de lucrări științifice, de către cercetători, profesori și practicieni din România și Moldova. 

 

În cadrul manifestării, se va lansa monografia reeditată „Drepturi naționale și politice în Dobrogea” a lui Nicolae Iorga. Totodată,  se va semna un acord de colaborare între Facultatea de Drept și Științe Administrative a UOC și Facultatea de Drept a Universității de Stat din Republica Moldova.

 

Persoană de contact:

Prof. univ. dr. Mihaela RUS, prodecan – Facultatea de Drept și Științe Administrative a UOC

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Informații utile

 

 

STUDENȚI

ORAR

SESIUNE

AVIZIER

CONTACT